Lunasta 14 päivän treenipassi Kunto Salukselle ILMAISEKSI (arvo 49€)
*Ei velvoita mihinkään. Ei jatku automaattisesti. 
25 treenipassia jäljellä
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Tervetuloa Salukselle.

Syksyn alkamisen kunniaksi jaamme 25 treenipassia jotka oikeuttavat 14 päivän täysjäsenyyteen Kunto Salukselle. Jos olet motivoitunut ja valmis tekemään töitä parhaan kuntosi ja terveytesi eteen, olet oikea henkilö Saluksen huikeaan yhteisöön. Meillä kaikki tavoittelevat olemaan paras versio itsestään.

Klikkaa tästä lunastaaksesi treenipassisi
Miksi Kunto Salus?
Kasvata lihasta
Käytössäsi on yli tuhat neliötä laadukasta kuntosalitilaa.
 Uusimmat laitteet, "Crossfit-huone", laajasti vapaita painoja ja tilaa treenata rauhassa. 
Polta rasvaa ja kohota kuntoa
Tarjoamme Järvenpään laadukkaimmat ryhmäliikuntatunnit. Tunneilla pääset kohottamaan kuntoa ja polttamaan rasvaa ohjaajan turvallisella opastuksella. Helppo tapa aloittaa liikkuminen. Riittää, että saavut tunnille paikalle ja ohjaajamme näyttää sinulle loput. 
Rentoudu ja hae tasapainoa
Kiireellinen arki vaatii tasapainoksi palautumista ja rentoutumista.
 Yin jooga, FasciaMethod, Lämpövenyttely ja muut tunnit ovat jo vuosia toimineet levähdyspaikkana sadoille jäsenillemme. Vapaassa käytössäsi on myös rentoutumishuoneen laadukkaat hierontatuolit. 
Mitä asiakkamme sanovat meistä..

Monipuolinen ja hyvin vastaanottavainen kuntosali

"Kuntosalus on todella hyvä kuntosali. Varustelu, tilat ja palvelut pelaavat sekä sopivat omaan liikkumiseeni, eli kaikenlaiseen kuntoiluun. Uusittu toiminnallinen puoli on myös tärkeä asia ja sieltä löytyy ihan kaikki muu tarvittava, paitsi köysi katosta. Monipuolinen ja hyvin vastaanottavainen kuntosali. Täällä on hyvä ilmapiiri ja tänne on mukava tulla harjoittelemaan." - Anssi

Tuntuu, että paikasta oikeasti välitetään

"Kunto Salus erottuu muista saleista huolellisuudella. Täällä siivotaan usein ja lattiatkin ovat aina hyvässä kunnossa. Myös kuntosalilaitteistoa huolletaan tunnollisesti. Jos jokin laite on vaikkapa hieman jumissa, voi luottaa siihen, että seuraavana päivänä se jo toimii. Tuntuu, että paikasta oikeasti välitetään". - Valtteri
25 treenipassia jäljellä
Copyright 2018 Järvenpään Kuntokeskus Salus Oy
. All Rights Reserved Privacy Policy | Terms of service